Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,nic mnie nie boli. Ale wyje co jakis czas bo boje sie,ze sie mala zachlysnie albo co. Z cyca to bezpiecznie. Kasia,jakich butelek uzywasz? Jak trzymasz mala do karmienia? Leci jej czasami po brodzie? Ja sie boje,ze to mleko za szybko leci i ona sie zadlawi Jakas schiza mnie zlapala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A masz elektryczny ten laktator czy zwykły??? to tak samo ja mam obawy co do karmienia bo przecież trzeba tez czekać potem jak sie dzidziusiowi odbije i wtedy chyba też może sie zachłysnąć może tylko poczatki są takie trudne ja to mam jeszcze wszystko przed sobą ale obawy i tak juz są
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja mam laktator Medela Swing elektryczny (pozyczony od siostry od meza )
Co do butelek mam Tommee Tippee (poniewaz maja anatomiczny ksztalt sutka (takie z miezieniem temp. mleka )
A pozycja to zrobie zdjecie jak bede mala karmic i wstawie
Aga- wiem co czujesz ja tez tak bardzo chcialam karmic i w szpitalu to plakalam praktycznie caly czas, ze mala nie chce chwycic, ze nie chce nakladek, ze malo mleka, ze znowu jej spada tlen, ale jak przyjechalismy do domu i mala strasznie plakala jak chcialam ja nakarmic to sie poddalam i dalam butelke, Aga i ciagle jej leci po kacikach troszke ( a na poczatku to masakra byla hihi ) czasami tez sie dlawi jak jest strasznie glodna i za szybko ssie, albo jak w jednym czasie robi kupke i je.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Taka pozycja jest dla mnie najlepsza,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja tez mialam te butelki ale Julka mi sie dlawi strasznie przy nich. Nie wiem o co chodzi. Na smoczku jest numerek 1, to chyba dla niemowlakow...Kurcze,jestem taka niogarnieta przez te butelki. W koncu uzylam butelki Avent. Byla dolaczona do laktatora. I mam reczny. Mam bardzo duzo pokarmu,wiec ani to nie boli ani nie jest jakos uciazliwe. Tylko te sutki. Zmasakrowane strasznie Fajnie wyglada ta pozycja, ale Julka jest chyba za mala do niej. Musze ja dobrze trzymac,bo kreci sie troche . I jest jeszcze bardzo malutka. A Zuzia wyglada na strasznie zadowolona u mamy na kolanach Dzieki Kasia za odpowiedzi. Troszke mnie uspokoilas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga jak Zuzia byla mniejsza to mialam rozek podlozony pod nia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A w dzien bywalcem lozeczka jest ta Pani
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
co do moczu moge sie udzielic po studiowalam kierunek medyczny wiec cos tam wiem heh
no to tak zalezy o ktorej wstajesz i idziesz do ubikacji bo do badania musi byc pierwszy mocz wiadomo, zeby wyszedl najlepiej to nie od razu siusiaj do pojemniczka tylko pierwsze troszke do ubigacji reszta do pojemniczka no i jak masz duzo do wizyty to najlpiej do lodowkino taki skrot

aga to nie duzo za ten hotel sama to ja tam bym nie chciala byc co do butelki to chyba musisz miec 0 a nie 1 ale pewna nie jestem

jej kasia mi to by chyba noga odpadla heh ale zuzia jest kochana jejku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
czesc kurcze poki was nadrobie powiem ze bylam w polsce i okazalo sie ze mam zylaki sromu :/ na wargach sromowych mam jedna wielka masakre :/ dostalam 2 op tabletek ale w aptece byly tylko jedne wiec chyba musze cos i tu kupic, moze ktoras z was tez ma taki problem i wie jak oni tu to traktuja i jak w ogole sa po norwesku czy co sie bierze?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
MamaNel, ja nie wiem jak tutaj lekarze zapatruja sie na to , ale znalazlam jeden krem na zylaki sromowe www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/PID-532655.aspx
mozesz go kupic i pokazac swojemu lekarzowi, ja obecnie walcze ze wstydliwym problemem a mianowicie hemoroidy, ale to w aptece mi polecila krem , stosuje tak jak zalecila i jakas poprawa jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok